Η Real Cert δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση με έτοιμη εκπαιδευτική υποδομή να επωφεληθεί από τις παροχές μας και να ενταχθεί στο Δίκτυο Εξεταστικών Κέντρων του φορέα.

Για να γίνετε πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο Real Cert, σας προτείνουμε είτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210.6461463, με το τμήμα Ανάπτυξης και Υποστήριξης Δικτύου για να σας κατευθύνουμε, είτε να συμπληρώσετε την Αίτηση Υποψήφιου Εξεταστικού Κέντρου και να την αποστείλετε στο info@realcert.org.

Στην αίτηση Υποψηφίου Ε.Κ. θα δείτε και τις Ελάχιστες Απαιτήσεις & Προδιαγραφές που απαιτούνται για την έγκρισή σας ως εξεταστικό κέντρο.

Το Όραμα μας είναι η ενδυνάμωση του φορέα μας μέσα από την ανάπτυξη των συνεργατών μας και για την επίτευξη αυτού του σκοπού σας προσφέρουμε υπηρεσίες και πιστοποιήσεις που θα δημιουργήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και αύξηση της ζήτησης σε όλα το φάσμα της πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού. Οι άνθρωποι της Real Cert θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό σας και μαζί σας θα καταγράφουν οποιαδήποτε ανάγκη σας για να τη μετουσιώνουν σε προϊόντα και υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαφορά.

Όπως θα διαπιστώσετε η Real Cert, χρησιμοποιώντας την εμπειρία των στελεχών της, έχει σχεδιάσει και αναπτύξει προϊόντα που προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Μαζί θα αναπτύξουμε και ότι προϊόν και υπηρεσία έχει ανάγκη η επιχείρησή σας και η αγορά.

Κάθε ένας συνεργάτης του δικτύου Real Cert είναι μοναδικός, αναντικατάστατος και βρίσκεται πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας. Χωρίς εσάς δεν υπάρχει αγορά και χωρίς αγορά δεν μπορούμε κι εμείς να υπάρξουμε.

Η Real Cert επίσης μεταξύ των άλλων υπηρεσιών σας προσφέρει:

  • Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης, διαθέσιμο 12 ώρες την ημέρα για 7 ημέρες την εβδομάδα, τηλεφωνικά ή/και ηλεκτρονικά.
  • Προωθητικό υλικό όπως αφίσες, φυλλάδια, banner καθώς και συμβουλευτική/εκπαίδευση σε σύγχρονους τρόπους και μέσα διαφήμισης, χωρίς καμία επιβάρυνση.
  • Τον προσωπικό σας Υπεύθυνο υποστήριξης και ανάπτυξης για όλα τα θέματα γύρω από τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας.
  • Ευέλικτο, ασφαλές και εύχρηστο Διαχειριστικό σύστημα (Real Cert Admin) με δυνατότητες διαχείρισης, ελέγχου και χρήσης όλων των διαδικασιών πιστοποίησης από οποιοδήποτε σημείο, όποια στιγμή το επιθυμείτε.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες επικοινωνήστε τόσο με το Τμήμα Ανάπτυξης και Υποστήριξης Δικτύου, αλλά και με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του φορέα μας στα τηλέφωνα 210.6461463 ή στείλτε μας e-mail στο info@realcert.org.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΡΕΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

EMERSON BURNS
EMERSON BURNSCourse Tutor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
LEE MILLER
LEE MILLERCourse Tutor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
PHOENIX MILLS
PHOENIX MILLSCourse Tutor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Γίνε ένας από τους 5.000 Μαθητές του Ομίλου Real

Κάνε εγγραφή στο Newsletter, μάθε για τις προσφορές μας και απογείωσε την καριέρα σου.

Ευχαριστούμε πολύ. Το μήνυμά σας έχει αποσταλεί.
Υπήρξε πρόβλημα με την αποστολή του μηνύματός σας. Παρακαλώ προσπαθήστε αργότερα.